fredag 4. november 2011

Det dufter helg!

Deilige fredag!

Jeg har fått vasket huset og nå dufter det helg!
Pga kaos på kjøkkenet er det.. kremt kremt.... leeeenge siden jeg fikk vasket skikkelig.I duftekrukken fra Durance har jeg nå duft av appelsin og kanel.
Det lukter jul!!!
Utroooolig deilig, annbefales!!!

 
På kjøkkenet har denne kommet frem.
Den fungerer som jiff, men har en behagelig julelukt:-)

Julemodus? Jeg?


Klem fra meg og gooood fredag!

2 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Ahhhhh,ikkje noko er som ein velduftande heim♥
Mange skjønne dufter du har der...
Har aldri prøvd den med pinnane.Er den effektiv?

Gleder meg til å finne året`s juleduft:)

GOD HELG ☺
Klem frå Mette.

bollapinnsvin sa...

Hei hei.
Så koslig å høre fra deg igjen. Tiden går jo så fort, og alt som jeg ønsket å gjøre, som f.eks og ta en kaffe m deg en formiddag, blir bare skjøvet bort....men det må vi få tid til en dag. Ok?
Maling på møbler ja......Jeg er jo heldig som har gått i lære hos Far, så litt har jeg fått med meg, og mye har dreid seg om prøving og feiling......men, VASK nøye!!! Jeg kjøper kraftvask på Flugger. Av og til må man til m slipemaskina, slik at glatte flater, blir grovere...da sitter malingen bedre. Så begynner man.....gjerne grunning, det kommer litt an på, så malr du m den fargen du ønkser, deretter ett strøk m grå-maling og avslutt m en el to omganger m hvitt. så pusser du du litt her og der i kanter og på flater.....øv deg litt, dette synes ejg er det vaskligste!!!!
Puss heller litt for lite enn for mye, så gjør du det i fl omganger.....prøv dette. Det går fint an å kutte ut grå-malingen, men prøv deg frem litt. Lykke til da. Si ifra om du trenger litt hjelp da...da har jeg en grunn til å ta en tur......klem ida

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...