tirsdag 21. september 2010

Stue i ny drakt

Jeg har alltid vært (eller var?) veldig glad i beige... Så da vi kjøpte soffa (faktisk er den 11 år ja...) ble den selvfølgelig beige! Vi har også invistert i hver vår godstol for en del år tilbake, og de er... ja; beige... Når vi flytta inn i huset vårt for 8 år siden var det panel over alt!!! Tak, vegger... Så etter ei stund tok vi malekosten fatt og malte i ........ BEIGE! Til og med taket ble beige, for fra stua vår er det åpent til et halvplan høyere opp, og jeg mente at siden det er hele 5 meter opp til taket på det høyeste ville det se ut som en kirke med hvitt tak....  (ja folkens, det ER mulig...) Så jeg har levd et BEIGE liv her i noen år nå..... Og glemte å nevne gardinene... -Trenger ikke si noe kanskje.... I tillegg er min stue LITEN!

Har et litt dårlig bilde av stua slik den var, men...

Hehe, sjekk gulvmatta da..... Så det ikke før nå.....
Men i alle fall: Jeg er en ubestemt sjel og vet ikke helt hvilke møbler jeg vil ha og hva som passer inn her. Så jeg tenker fortsatt:) Men veggene (og taket) kan jeg heldigvis forandre! For jeg har fått dosen min av beige!
Trodde det var en enkel sak, men på grunn av høyden måtte vi til slutt inn med et stillas! Snille mannen min som forbarmet seg over meg der jeg stod med et forlengerskaft med pensel i enden oppå en gardintrapp...

Her er noen bilder av "nystua", i klassisk hvit og med hvite knytegardiner... Det første er tatt fra halvplanet over:


I den andre enden av stua står go`stolene våre. Ikke så pene men utroooolig deilige....


Og et nytt møbel som flyttet inn i sommer. Gleder meg til å ha det på verandaen til sommeren :)


Og dette er nesten hele stua mi faktisk! Ikke så stor... Mangeler bilde av tv`n, vedovnen og trappa. Og det er det! Vi drømmer litt om å bygge ut stua, har muligheten til å utvide den med 20kvadrat faktisk! Men vi er fortsatt i tenkeboksen der også. Ting Tar Tid, og sånn er det bare:)

Ønske alle der ute en flott dag!

1 kommentar:

Hulda sa...

Ser veldig trivelig ut i stua hos deg. Falt jo helt for den skjenken, passer like godt inne som ute, den. :)Nydelig klaffebord du har ved sofaene også.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...