tirsdag 7. september 2010

SommerminnerI sommerferien leide vi oss hus i Frankike i 2 uker. En utrolig deilig ferie som kan anbefales på det varmeste!!! Vi dro sammen med en annen familie og leide oss et koselig og stort hus med basseng og kun 5 minutter å rusle ned til stranda. Her er huset vi leide:Byen vi bodde i heter Sainte Maxime og ligger på den franske riviera. En utrolig koselig by :) Her er noen bilder derfra:Vi hadde leiebil når vi var der, noe som gjorde at vi fikk sett mye. Flere bilder kommer etterhvert! Byen vår var bare 5 km fra St.Tropez så dit kunne man ta båten. Det sies at båten tar 10 minutter men om man skal kjøre tar det 1 time pga all trafikken inn dit. Vi tok en dametur dit på en av markedsdagene, og JA: Vi skulle nok hatt med egen bil... Mye fint å se og mye som ikke egnet seg på en flyreise hjem... Neste gang blir det biltur hele veien til Frankrike, for det blir garantert en tur til!!! Frankrike er et nydelig land!!! Her er noen bilder fra St.Tropez:

Au revoir!

3 kommentarer:

Emmas Verden sa...

heisann Hege :))
ååå så deilig det så ut i Frankrike..dit skal jeg en gang..men har sånn flyskrekk at det må bli med bil ;))

pallene er ikke behandlet med noe..de har bare stått ute i vær og vind og fått den rette patina naturlig ;) har vaska dem skikkelig..og nå er de bord inne i stua mi ;))

ha en strålende fin dag!!
klem Anne♥

-Mia- sa...

Ojoj, det markedet så veeeldig fristende ut!! Skulle gjerne hatt en tur nedover med lastebil jeg, men.. ;-) Skal jo ha plass i huset og da! :-) Kjempefine feriebilder du viser!! Ha en fin dag! Klem

Som mine dager er sa...

Åja, det er et must å ta med seg bil (eller aller helst en trailer) når man ønsker å kjøpe med seg alle skattene man finner på loppemarked. Jeg var selv på flere slike i sør-frankrike i sommer og ble helt dårlig av å vite at jeg ikke kunne kjøpe med meg hjem. Vi var bare på en ukes gjennomreise, men vi skal tilbake. Åh ja - vi skal tilbake!

Nydelige bilder du viser. Får lyst til å reise sporenstreks tilbake.

Klem Marit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...