mandag 13. september 2010

Flere sommerminner fra Frankrike

Sommeren slipper ikke helt taket på meg så her kommer noen minner til fra våre deilige uker i Frankrike. Vi var på flere dagsturer rundt omkring, men den som gjorde sterkest inntrykk var turen til Gran Canion du Verdon. Vi skulle opprinnelig dra til en innsjø med ei elv som buktet seg mellom stupbratte fjell. Det vi ikke visste på forhånd var at turen som tok oss dit var en opplevelse for seg! Vi kjørte Napoleonsruta og fikk oppleve små fjellandsbyer, enger av lavendel, smale (!) veier som klamret seg til fjellsiden og europas høyeste bro. På det høyeste var vi ved 1400 meters høyde! Jeg skulle ut og ta bilder selvfølgelig, men kom meg fort inn i bilen igjen da jeg oppdaget at det hverken var rekkverk eller annen sikring, bare rett ned i hundrevis av meter. Noen bilder fikk jeg likevel tatt da, både av utsikten og den fantastiske elva vi kjørte båt på etterpå.

Vi var også på en dagstur til Monaco. En meget spesiell by som ikke har hus, men leilighetesbygninger som er bygd tett i tett oppover fjellsiden. Utrolig trangt, men sjarmerende likevel :) Ellers var det vel mest stoooore båter, raske biler og fancy folk å se på der. Tok noen bilder der også og prøvde meg på et vidvinkelbilde som fungerte sånn passe. Her er litt Monaco-stemning:
Sukk.....
Men nå er vel sommeren ubønnhørlig over... Jeg skal nyte minnene om varm sol, glade barn og en avslappet kropp, så kommer det noen høstinnlegg etter hvert!

Ha en super dag alle der ute!

2 kommentarer:

Hulda sa...

Tusen takk for en god hilsen til meg. Den satte jeg virkelig pris på å få. :)

Fine feriebilder du deler med oss. Likte spesielt godt bilde av lavendelen. Så deilig med en hel mark av lavendel. :)

Therese sa...

Hei hei kjære deg. Så utrolig vakre bilder av et nydelig sted, så det ut til. Koselig med slike bilder. Takk for gode ord inne hos meg også. Det satt jeg pris på. Du har en sjarmerende blogg. Ønsker deg en riktig god uke. STOR KLEM HERFRA.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...