tirsdag 4. januar 2011

Vi er inne i 2011!

GODT NYTT ÅR!!!
Litt sent ute jeg, slik er det når man er på fjellet og har datafri :)
Nå er jeg tilbake til sivilisasjonen og har kooooosa meg med alle de flotte innleggene deres!Jula har vært kjempekoselig!
Vi har kosa sammen med familie og venner, spist god mat, spilt mange spill og bare hatt det deilig.Etter inspirasjon av denne nydelige buketten ryddet jeg ut jula i går.
Blomstene passet liksom ikke til nisser og rødt...
Det dufter vår og grønt! Hærlig!
På det første bildet kan dere skimte noe av den nydelige julegaven jeg fikk av lillesøstra mi!
En stor (og tung! hehe) madonna!Jeg skal vise dere flere av gavene senere! Nå skal jeg ta ned julekappen på kjøkkenet, det er bare den som gjenstår nå! Litt tomt når jula er borte, hva fyller man hyllene og bordene med...? Foreløpig pynter jeg bare med lys og blomster. Og nyter de siste sviblene! Valgte rosa i stedet for hvite nå i januar:)Nyt januar og 2011!
Nytt år, nye muligheter!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nyttår til deg og dine også :) Vi prøver å vente til den 13.dag jul med å hive ut jula, for det gjør man no i Norge *tror en stakkars expat* ;)

- lovise :)

Hannemor sa...

Godt nyttår til deg Hege.
Så koselig din jul høres ut da, med helt datafri og bare kos på fjellet.
Her er også jula kastet ut, og andre farger enn rødt preger stua. Hvite blomster gjør godt etter nissetiden, og jeg nyter synet av hvite duker og iblanda sølv stæsj...så gjennspeiler jeg utendørs følelsen i denne nydelige vinterlandtida.

Her er også lys og blomster kommet på plass etter all julepynten, og de tingene som jeg pakka ned før jul for å få plass til julepynt, er tilbake på sine plasser.
Er bestandig i handle-nytt-stæsj modus i denne tiden på året... så vi får se ;)

Landlige Hjem sa...

Godt nytt år!!♥
Vi har også kosa oss på fjellet, herlig å komme bort litt ,)
Nydelige bilder og så flott å høre at du har kost deg med dine kjære ;)
Ja julen er over for i år, og du har ett godt poeng "hva man fyller på med" hi hi ,))
Takk for koselige ord, ja jeg var kanskje litt dyp *ler* ;)) Ja det skal bli godt å bli kvitt disse ukule vannkoppene!! Nå sover han heldigvis litt ,)
Mamma prøver på litt egentid foran pc`n ;)
Kose deg og ha en flott uke nå!!♥
Klemmer fra meg,
Anki

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei og godt nyttår til deg også. Du har lagt igjen en hilsen i bloggen min for en tid tilbake. Du vet kanskje hvordan det er når man ikke returnerer en hilsen med én gang; det går i glemmeboken. Det gjorde det ihvertfall med meg... Liker bloggen din og har lagt meg til som følger. Nå jeg kommer tilbake til min egen blogg, skal jeg også legge den i blogglisten min, slik at jeg finner tilbake til den. Ha en fin torsdag, snart helg igjen. Klem fra din nyeste følger...

Anne sa...

herlig blomsterbukett! kjekk blogg du har, gleder meg til å følge deg videre:)
anne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...