torsdag 13. januar 2011

Stua mi

Kan noen av dere snille, flinke og kreative leserne mine hjelpe meg???Vi har endelig bestemt oss for å bytte sofa :)
Problemet er at vi har så utrolig liten stue. Jeg synes sofaen vi har nå er alt for stor til stua vår, men jeg klarer ikke å se hva som kunne ha passet...! Eller om vi burde flyttet helt om? Jeg er blind i mitt eget hjem;)Mannen ønsker seg hjørnesofa... Jeg tror kanskje at en 3-seter og en eller to stoler kunne vært fint... Men jeg er usikker...Her er den andre enden av stua. To stoler forann TV-benken. Kunne egentlig tenkt meg sofa her, men tror det kan bli litt trangt når vi får gjester...?Ja, da har dere sett hele stua! Den veggen til høyre her er trapper.
Er det noen av dere som kan komme med noen gode råd eller tips??? Pliiiiiiiiiiis!!!!
Jeg hadde blitt så kjempeglaaaaaad!!!!!!

5 kommentarer:

Dittemor sa...

Det er litt vanskeli å se ut fra bildene hvorstor/lita stua er... men det ser i alle fall ut til at de to stolene tar ganske stor plass til bare romme to romper... ;)
Jeg tror ikke hjørnesofaa vil ta mer plass, men er ofte ikke så fine.Dette sier jeg selv om jeg akkurat har kjøpt det selv.
Jeg merker at jeg ikke gir noen råd, men bare kommenterer, beklager. Det ble bare sånn denne gangen.

Siv sa...

Hmmm Hegemor...Ka om du har en 3seter m evt sjeselong, og sætt ryggen mot veggen der konsollbordet står..Og flytte tv'n i hjørnet mot ovn (hvis det går...)..Evt 3seter m løs pall som kan sættes mot sofaen i hviletid, og brukes løst når dåkk har gjæsta. Hvis det blir trangt:

Løsning 2:
3seter med løs pall med ryggen mot verandørveggen der sofaen står i dag...Evt en "buesofa"- skjønne du ka æ mene?? Sånn med svak bue som kan stå i hjørnet der sofaen står i dag..
Så kan jo godstolan i dag byttes med mindre stola, som kan dras mot nysofa'n når dåkk har gjæsta..

Whatcha think??

Klæms

Thelma Louise sa...

Jeg sier også hmmmm...Ikke så lett dette, syntes ikke dere har så liten stue, men dere har mye vinduer som gjør det litt vanskeligere å møblere, i tillegg er det tv og peis det skal tas hensyn til.

Og jeg syntes sofaen dere har nå er fin jeg..-) men det var ikke det du spurte om..-))

Stuen: hva om dere kjøper en hjørne med sjeselong, så blir ryggen mot verandadøren mindre dominerende...

Tv stue: du beholder stolene, det tar vel ikke mer plass med de to stolene og bordet , enn en sofa, men om du skal ha sofa der, blir det sofa på sofa...Om du skal ha sofa der, ville jeg heller prøvd den på veggen under bildene med de fine nye rammene (de ble tøffe)

prøv dere frem så langt det går..jeg pleir å måle opp sånn ca..sette kjøkken stoler feks. så langt fra veggen og så mange som en sofa måler i dybde og lengde...

Lykke til :-))

Fossestua sa...

Hei Hege :)
Så koselig at du har lagt deg til som følger hos meg! Velkommen skal du være :)
Måtte le da jeg leste innlegget ditt...holder nemlig på å ommøbelere selv, og finner heller ikke ut av hva som passer hvor, hihi :)
Klem fra Lise

Vibeke / Mammas Hus sa...

Ser du har fått noen råd allerede, jeg er litt treg. ;P

Jeg tror jeg ville funnet en sofa med sjeselong og satt ved TV'en - og gjort som du har ved å fjerne den ene sofaen på andre siden. ;)

Håper du får en flott uke!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...