onsdag 8. desember 2010

Juletrær

Jeg synes det er så utrolig koselig med små juletrær rundt omkring i huset før jul. Sammen med juleblomster som svibler og amaryllis skaper dette en god julefølelse hos meg...


På lysfatet på stua står et lite tre sammen med svibler og lys.
Og på sybordet står et tre sammen med adventsstaken (en av dem...:)På kjøkkenet pynter et lite tre opp på kjøkkenbordet (som forøvrig er i bruk til maling av krakker og hyller...) Som regel ER duken midt på bordet altså :)Og tilslutt, et litt større tre pynter opp i ei grå urne på stua sammen med en hvit nisse...Dette har jeg vel vist før ja... Treet er foreløpig pyntet med noen kuler fra Ikea.

Ute har jeg også noen... De pynter opp inngangspartiet sammen med kranser og lys. Jeg får se om det blir et innlegg her også. Det at huset er gult ødelegger litt da... Gleder meg til maling i sommer!!!

Hvilke planter og blomster pynter dere med til jul da?

Ha en flott lillelørdag!

6 kommentarer:

Marthe sa...

Hei! Så koselig at du vil være med på min give away. Jeg følger deg videre. Spennende å oppdage nye blogger:)

Ha en fin kveld, Hege.

Hannemor sa...

Så koselig det var med de trærne, her er det julestjerne og amarilys som får pynte opp i jula..
men ser jo at vintergrønne planter gjør seg.
Ha en fin kveld Hege

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det er SÅ fint med slike små juletre! Eg hadde ifjor, men i år har eg ikkje hatt tid å gå i skogen å hente endå, men det kjem:)
Tusen takk for kosleg helsing hos meg:) Kjøkkenveggen min har fargen Skagen, som er lysegrå og veldig fin til kvitt syns eg:)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Koselig med små trær. :) Her er det allergi mot juletrær inne, så får nøye meg med ett på trappa. :D

Thelma Louise sa...

Hei.:-) helt enig.:-) veldig kos med de små juletrærne :-)

pynter og pynter til jul.:-) enda ikke ferdig...har sydd litt småtteri som jeg tror skal være julepynt...eller det er jo julepynt, men om jeg skal bruke det eller ei..gjenstår å se.:-)

Kos deg.:-)

Klem

Harmonica sa...

Så flott en blogg du har!!
Grønt inne er veldig kos syns jeg. Har i år gått til anskaffelse av et mini juletre i potte, istedetfor de store som må stå i fot. Alltid et styr...
Jeg er veldig glad i svibler; de er så fine før de blomstrer! Nå står alle mine i full blomst, det lukter fra jeg åpner opp døra,hehe.. Godt ingen allergikere i huset...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...