onsdag 27. oktober 2010

Tv...

Det kan vel ikke sies at tv`n og alt utstyret som hører med den er FIN? Jeg har enda til gode å se en fin tv... Når vi trengte ny tv-benk for litt siden vurderte jeg flere alternativer... Bygge den inn? JAAAA sa jeg, NEI! sa mannen. Det ble vel litt tungvint, mente han. Og akkurat når man kommer til tv`er krever han også å ha et ord med i laget... Ok, da får man prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg ville i alle fall ha et møbel som ikke lignet så veldig på et typisk tv-møbel!


Etter mye frem og tilbake var det meste jeg falt for FRYKTELIG DYRT!!! Trodde jeg kanskje måtte frem med sag og hammer selv :) Men plutselig en dag, sammen med ei venninne på Ikea, sto den der! Søt og hvit og ikke bare tv-møbel! (Det er vel egentlig en skjenk...) Og med plass til masse!!! Det er til og med en EGEN skuff for fjernkontroller!!! JIPPI!


OG i tillegg har den plass til lys og glass og serviser :)))))


Hvordan er DITT tv-møbel???

Etter ei hærlig uke på fjellet er vi hjemme igjen. Det var godt å finne igjen blogglandia! Men 12 minusgrader og masse snø kom litt som et sjokk på kroppen min, så nå er det antibiotika og hostemedisin som gjelder.

Skal innom ALLE DERE FLOTTE BLOGGERE i løpet av kortkort tid!
TUSEN TAKK for alle koselige kommentarer, det er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ koselig å høre fra dere!!!!!!!! 

Klem fra Hege

6 kommentarer:

Hennes Salong sa...

Så flott tv-benken din var!:)
Kjempefint at du fikk inn litt andre ting som pynet opp, ikke bare tv og tuner.

Jag har faktisk ikke tv benk, tv`n vår henger på veggen. Og så har vi noe som kalles elkolink, slik at tuner og dvd-spiller står på et annet rom. Veldig greit å ikke ha de inne på stua:)

Ha en fortsatt fin dag!:)

Klem fra Maria!

Christina sa...

Den er flott den tvbenken! Vi kjøpte den vi også når vi var på ikea i høst. Angrer aboslutt ikke!
Koselig at du titter innom.
Ha en god dag vidre.
Klem Christina

Emmas Verden sa...

..hos oss så står tv`n framm som hos deg...mannen vil gjerne det og jeg synes det er greit :)
julemannene er allerede oppspist..så de fikk bein å gå på ;) ..må nok bake flere ganger..koselig det :)
slagbenken fant jeg på loppis i Sverige..det var så vidt jeg fikk plass til den hjem..400 svenske kroner betalte jeg så det var et kupp!!! malte den grå og det ble kjempefint :)
ha en fin onsdag Hege..
klem Anne♥

Grip dagen sa...

Du må ikke kaste pellisene, nei!
Når de ser trøtte ut etter sommerens blomstring, så la dem få hvile! Sett dem kaldt og lyst hele vinteren. Gi bare litt vann av og til. De kommer til å se visne og døde ut, men de bare sover...
I februar kan du vekke dem.
Plukk av toppskuddene. De setter du i egen potte. De blir til nye planter.
Morplanten vil også lage mange, nye skudd.

Gi dem lys og vame og vann. Så har du et stor ny pellis-familie.
Lykke til.
Klem Marit

Sommerhuset i bakken sa...

Flott tv-benk ;-) Jeg skulle gjerne hatt min tv i et skap, men min bedre halvdel har kjøpt et monster av en tv - så jeg tviler på om vi noen gang får et skap som er stort nok. Sukk! Sååå...den står framme og tar stoooor plass. Men...kan ikke si noe - siden jeg stort sett får bestemme alt annet når det gjelder ineteriør...hi...hi...

Ha en finfin kveld!

Anonym sa...

Fint tv-møbel du har funnet deg :) Her ble det Bestå fra IKEA, ville gjerne ha den løsningen med skyvedører foran tv, men det ble ikke godtatt her heller nei ;)

Og så mye fint du har i hyllene :D

- lovise :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...