fredag 29. oktober 2010

Gamle saker

Jeg har fått tak i noen gamle saker! Arti med slike gamle ting, og spesielt hvis de har en historie! Dette er arvegods fra en gammelonkel av meg. Det gjør det enda mer spesielt enn om det er kjøpt på loppis synes jeg.


En gammel koffert har jeg ønsket meg lenge! Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda da, men jeg ser at jeg må vaske den litt (hehe) og så får den ligge litt på pynt tror jeg. Sånn i første omgang:)


Eldgamle sandkakeformer! Skikkelig søte synes jeg. De måtte skrubbes rene for kakesmuler og skitt, og noen er så svarte at de sikkert ikke kan brukes til kakebaking. Men de er koselige til telys også da! Sånn foreløpig står de i et norgesglass på spisebordet og minner meg om at det snart er jul....

IDAG ER DET 8 UKER TIL JULAFTEN!


Og så fikk jeg masse gamle norgesglass som skal brukes til julegodt fremover! Jeg gleder meg!
Jeg fikk også noe annet spennende som jeg skal vise dere i et senere innlegg!

Nå er det deilig fredag, og jeg og guttene har planer om både baking av skoleboller og kakemenn i helga. Fikk så lyst på en liten forsmak av jul... Kanskje kan de brukes til Halloweenunger som kommer innom på søndag? I tilfelle jeg ikke har kjøpt inn nok godteri...  Tror ikke det blir gresskarlykter her, men noen lyslykter blir nok satt ut søndag kveld. Guttene gleder seg i alle fall!
Ønsker alle en hærlig fredag!


5 kommentarer:

Sommerhuset i bakken sa...

Hei ;-)

Tusen takk for gode råd og sannhets ord. Det er så sant, så sant. Man burde absolutt bli flinkere til å nyte det man har, men noen ganger tar bare frustrasjonen over ;-)

For noen flotte ting du har fått. Og så hyggelig at de er fra en slektning. Jeg liker både gamle kofferter og sandkakeformer utrolig godt. Og norgesglass! De kan man aldri få nok av.

Ha en koselig kveld og nyt vinen ;-)

I morgen skal jeg snu tankegangen ;-)

Som mine dager er sa...

Kjempefine ting du viser fram. De kakeformene er jo særdeles sjarmerende da. En gammel koffert vi har, har jeg lagt øverst på et skap i stua. Der er den så fin ;-)

Kos deg videre med helgen.

Klem fra Marit

Hulda sa...

Her har du absolutt fått tak i mange godbiter. Glassene kan jo brukes til mye og mangt. Jeg bruker å ha slike ute til advent og jul, tenner kubbelys i dem. Og pynter med bånd og grankvister. :)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Hege! Takk for hyggelig hilsen:) Så mye fint du har fått!! Den gamle kofferten var kjempe-flott! ... og kakeformer er jo så fine å pynte med til jul:)

KLEM KLEM
Anette:)

Gnagar sa...

Jeg elsker Norgesglass! Har fylt mine opp med forskjellig nammenam, og brukt noen til telys. Kan jo brukes til alt mulig :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...