søndag 14. februar 2010

Morsdag


RIKTIG GOD MORSDAG til alle mammaer der ute!!! Og god fastelavn og valentinsdag også! Jammen ble med mange gode grunner til å spise kake og boller idag!!!! Nam nam, sa ungene, og sjokoladebollene med vaniljekrem gikk ned på høykant :) Hehe, de fleste ble borte før jeg rakk å hente kameraet. Vi har hatt ei rolig og koselig helg hjemme. Har fått vært litt ute i finværet, besøkt litt venner og ellers bare nytt å ha fri. Endelig ble det også litt tid til å sette seg ned til å blogge litt. Jeg har vært fraværende i laaange tider på grunn av både mye å gjøre på jobben og litt sykdom i heimen. Har fått noen kommentarer på at det kanskje var på tide å legge ut noe nytt, det som vises er visst jul og mørk vinter... Så nå kommer det litt VÅR!!! Deilig lys rosa lys mot sink, noen løkblomster og lys rosa hortensia. Nok til å skape deilige vårfornemmelser. Dessuten er det varmere ute, og ikke minst lysere! Jeg kjenner at våren er i annmars!!! Jeg er jo glad i vinter og snø også, men akkurat nå føler jeg bare JIPPI VÅR!!!

2 kommentarer:

Therese sa...

Hei hei kjære deg. Så herlig å høre fra deg igjen. JA, GOD MORSDAG SOM VAR I GÅR TIL DEG OGSÅ. Koselig å se at du blogger litt igjen.

Fine bilder. Fikk vårstemning av dem ja. Kanskje jeg skal kjøpe meg noen vårfargede blomster i dag. ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD UKE.

Fint at du bloggen litt igjen,håper dere er friske igjen også. STOR KLEM

Ingerid sa...

Heei! Kos å høre fra deg igjen :o) Jeg har jo etterlyst deg via Rune... hehe..
Flotte bilder fra morsdag hos deg! Det er veldig travelt her også, men jeg prøver å få tid til å blogge hver helg. Litt artig å få ut noe nytt :)
Håper du får en strålende vinterferie!!
Klem, Ingerid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...