lørdag 7. november 2009

Høst


Sitter med en deilig kopp te og fyr på peisen... Ute er det kaldt og høst og inne er det vel litt høst også. Begynner å se frem mot advent jeg nå. Svibler og lilla lys og mye god lukt i huset. Blader og reklamer bugner allerede over av inspirasjon, men det er kanskje litt tidlig å starte i hjemmet enda...? Greit å kunne ha litt lilla høst da, lyng og lilla lys er koselig det også. Tror jeg lengter mer mot advent og jul nå enn da jeg var lita. Forventningene er i alle fall like store (om ikke større). I år har jeg like mange planer for alt jeg skal rekke som jeg alltid har i november, så jeg burde nok starta snart... Men ikke i kveld! Til helga kanskje? Ønsker alle ei varm og trivelig helg med masse kos;)

5 kommentarer:

Ingerid sa...

Hei du! Og takk for sist :o) Her inne var det mye fint!! Gleder meg til å se mer framover.
Jeg har en helg alene ja. Ikke så avslappende da, for jeg sitter stort sett og jobber.. Kontaktmøter er krevende. 12 møter igjen nå. Artig å starte opp i ny jobb - helt sikkert mye å sette seg inn i og mange å bli kjent med.
Det var visst tåke på fjellet, så disse mannfolka våre måtte klare seg med noen moskusspor... Jaja, jeg tror de har hatt det fint, og etter badeland i morgen så kommer de vel hjem rene og pene :o)

Så var det bildene ja. Jeg har et redigeringsprogram som jeg har lasta ned fra nettet - photoscape. Det er gratis. Der kan du sette sammen bilder, lage rammer og en hel rekke andre ting. Veldig lett :)

Klem, Ingerid

Elin sa...

Hei, hyggelig og være innom her. Jeg kommer til å titte innom senere også.

-Mia- sa...

Koselig blogg du har, og takk for kjempekoselig kommentar! :-) Koselig at du vil legge meg til!! Jeg redigerer bildene mine på picnik.com. Ha en fin lørdagskveld! Klem-Mia

Emmas Verden sa...

Hei Hege ;)
Takk for koselig kommentar hos meg :)
Så spennende å være ny blogger..jeg har holdt på 1 års tid og har truffet mange kjekke damer ;)
Ønsker deg lykke til..kos deg med blogginga ;)
Klem Anne***

Mitt lille hus på landet sa...

Hei:)
Tusen takk for den koselige kommentaren du har lagt igjen inne hos meg! Og det gjorde jo sitt til at jeg fikk øynene opp for denne nye flotte bloggen:) Gleder meg til å følge med videre:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...